Karaoke i Tokyo

I går kom vi oss endelig til Tokyo, etter en laang reise. Etter en liten pustepause på hotellet måtte vi ut for å finne oss en plass å spise middag. Det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort da alle restaurantene var veldig små og vi var litt mange. Vi bestemte oss for å splitte opp, dette endte opp med en tur til Shibuya Crossing. Da vi kom frem måtte vi stå å vente en stund på taxien med de andre vi skulle spise med. Men som turistene som vi er gjorde ikke det noe, vi endte opp med å bare gå frem og tilbake over gangfeltet for å skaffe seg diverse bilder.

SAMSUNG CSC

Vi dro ut til middag med intensjonene om en rolig kveld. Vi endte opp på en cocktail bar etter vi hadde fått i oss en middag vi sårt trengte. Her ble vi sittende en god stund selv om vi hele tiden tenkte at vi burde komme oss hjemover igjen. Igjen gikk ikke planene helt som de skulle, og vi hadde det så gøy at vi like så greit bestemte oss for å synge karaoke. Vi fikk oss et eget rom hvor vi klarte å presse inn alle, og med varierende stemmer fikk vi en utrolig koselig første kveld i Tokyo.

Cocktail bar

I dag har vi bare vandret rundt i Ueno, som er bydelen vi bor i. Etter en del gåing kom vi oss til shopping strøket, de hadde mye forskjellig og utrolig mye morsomt. Vi gikk rundt her i noen timer før vi vandret hjemover igjen slik at vi kunne slappe litt av før vi skulle gå å spise en felles middag med hele klassen. Dette var en middag som besto av 8 retter med typisk japansk mat, og jeg overasket meg selv med å smake på alt!

Ueno

Shopping UenoLaks

Så langt har vi bare hatt en full dag her i Tokyo, men jeg er allerede stor fornøyd. Dette blir en super tur tror jeg!

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s