Hade Tokyo

De siste bedriftsbesøkene ble unnagjort på torsdag og fredag. Vi fikk oss en tur i showrommet til Cisco og fikk se deres nye teknologi for å holde videokonferanser og videosamtaler. Nissan holdt en fin presentasjon om teknologien de fører inn i sine nyeste biler, og deres tro på hvordan trafikkbildet vil se ut om vi kan få flere selvstyrte biler. Og NTT avsluttet uken med å snakke mye om fremtidsteknologi de driver med. Jeg skal ærlig si at mye av det NTT driver med gikk meg fint over hodet da mye av det var hvordan vi kan bruke kvanteteknologi for å lagre informasjon. Under ser du meg foran an av Ciscos nyeste modeller for videokonferanser, den var stor.

SAMSUNG CSC

Fritiden vår de siste dagene har gått litt i shopping og småturer i parkene. Shopping her er ikke for pyser, en butikk kan fort ha 6 etasjer og da tar det fort litt tid å komme seg gjennom. I går gikk vi rundt i Ueno Park for å se på folk og cherry blossom. Det var mange mennesker som hadde samme planen siden det var så fint vær og varmt, og vi ble gående i kø. Men når blomstene er så fine som de er, så gjør det ikke så mye.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

På fredag hadde hele klassen og professor som var med oss en skikkelig avskjedsmiddag. Før vi reiste fra Norge hadde vi i xCom ordet denne middagen, og den besto av 7 typisk japanske retter. I tillegg hadde vi åpen bar, dette resulterte i en tur på karraokebar. Her fikk alle på seg hver sitt kostyme og alle «sang» med den stemmen de hadde. Det var en utrolig vellykket avslutningkveld.

Eventyret i Tokyo er over for denne gangen. Jeg har hatt en super uke der jeg har opplevd utrolig mye. Ikke bare har byen vært interessant, men det har også bedriftene vi kom hit for å besøke. Tokyo, vi ses nok igjen!

IMG_20150328_121712

En kommentar om “Hade Tokyo

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s