Xin chào Hanoi!

Etter noen timer i fly og buss er vi endelig kommet til Vietnam. Ferien vår starter i Hanoi, helt nord i Vietnam. Her startet vi med en tur på et kvelds marked som kun er åpent i helgene, men de holdt på å stenge da vi gikk der så det var ikke så mye å se. Vi fikk oss en liten spasertur i varmen før vi gikk tilbake til hotellet for å sove.

I dag har vi fartet mye rundt på sightseeing sammen med en guide vi har mens vi er i Hanoi. Først dro vi til Ho Chi Minhs Mosuleum, vi gikk bare rundt på utsiden siden dette er stengt på mandager og fredager. Selv om det var stengt var det mye å se på utsiden. Vi fikk se Ho Chi Minhs tidligere bolig, han bodde i et lite hus siden han ikke ville bo i palasset.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På dette stoppet så vi også på the One-Pillar Pagoda. Vietnamesere har utrolig spennende religioner, en liten harmonisk blanding av flere «vanlige» religioner. Buddhisme er den største religionen, men de ber ofte til andre enn bare Budda, og i tillegg be til åndene til dem i familien som har gått bort. Før vi spiste lunsj var vi også innom litteratur tempelet. Vi hadde felles lunsj på en liten vietnamesisk restaurant.

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

Etter lunsj dro vi til Quan Thanh tempelet.

SAMSUNG CSC

Vi fikk også oppleve Hanoi fra sykkel. En og en ble vi syklet rundt i gatene, litt skummelt med trafikken rett ved siden av og litt ukomfortabelt å bli syklet rundt. Men vi fikk se mye av gatene som vi kanskje ikke hadde fått tid til å se ellers.

SAMSUNG CSC

Dagen ble avsluttet med et besøk til Ngoc Son tempelet og en iskaffe på Highlands coffee. Starten på ferien kunne ikke vært stort bedre!

SAMSUNG CSC

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s