Paradis i Hoi An

På torsdag reiste vi videre fra Hanoi til Hoi An. De to første dagene her ble brukt til litt sightseeing, mens vi i de siste dagene holdt oss stille på solsenger for å skaffe oss litt farge.

Torsdags ettermiddag ble brukt til litt byvandring i Hoi An. Vi så gamle bygninger, kjente broer og noen templer. Vi var heldige som kom til Hoi An samme dagen som full moon festivalen var. Dette er en festival som skjer en gang i måneden her, hele den gamle byen slukker lysene sine og bruker lanterner i stede. I tillegg settes det ut masse lykter på elva, når du setter ned en lykt får du et ønske.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På fredag dro vi til My Son, enda et sted på UNESCOs verdensarv. Dette er at gammelt tempel som fremdeles holder på sin autentisitet. Flere plasser kan man også se spor etter Vietnamkrigen, med kulehull i tempelveggene og store bombekrater. Vi fikk heller ikke lov til å bevege oss langt vekk fra stien vi gikk på da det kunne finnes litt rester fra krigen i skogen.

SAMSUNG CSC

De fire siste dagene her i Hoi An blir brukt på stranda eller med bassenget på dagen, mens på kvelden går vi rundt i den koselige byen som Hoi An er. Dette er en by jeg fort kan bli vandt med!

SAMSUNG CSC

mmexport1428323662081

Reklamer

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s