Raske sommerarmbånd

SAMSUNG CSC

Nå når det er sommer liker jeg å bruke friske armbånd i forskjellige farger, men det kan fort bli dyrt å bytte ut SAMSUNG CSCnår jeg vil ha nye farger. Jeg har derfor begynt å lage mine egne, og her er en oppskrift på hvordan du kan lage friske sommerarmbånd raskt og enkelt.

Du trenger

  • Tråder i 3 forskjellige farger
  • Noe til å måle rett lengde med
  • Eventuelt ei perle til å lage lås med

1. Begynn med å klippe trådene i lengder på 90 cm hver. Jeg syns det er finest å bruke to lengder i hver farge (vist til høyre i bildet over), men det går fint å bare bruke en lengde av hver (vist til venstre). Du vil da ha enten ende opp med 6 eller 3 lengder.

2. Lag en løkke med alle trådene rundt fingeren din for å knyte dem sammen.SAMSUNG CSC

3. Fest løkken til en stødig overlate med f.eks. teip. Del opp fargene slik du har like mange tråder av fargene på både høyre og venstre side. Hvis du og legger dem i riktig rekkefølge fra starten av blir de neste stegene lettere.

4. Så er det bare å begynne å flette. Dette gjør du ved å ta ytterste farge på høyre side, legg den i midten, over de andre fargene på høyre side. Så tar du den ytterste fargen på venstre side og legger den i midten, på høyre side av tråden fra høyre. Disse trådene vil nå ligge innerst på motsatt side av der du tok dem fra.

5. Stram til og gjenta steg fire til du har lengden du ønsker deg.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

6. Når armbåndet er av lengden du ønsker, knyter du en knute for å feste trådene.

7. Velg den avslutningen du selv ønsker. Jeg har satt på ei perle her for å lage en lett lås. En annen fin måte å avslutte på er å flette en flette av trådene på venstre side, og en på høyre side. Disse kan knyttes sammen gjennom løkken du lagde i starten, for å feste armbåndet.

SAMSUNG CSC

Disse kan brukes sammen eller alene, og er perfekte til sommerklær. Vil du ha nye friske farger, vil det gå fort å lage seg flere nye armbånd.

SAMSUNG CSC

Oppskrift og inspirasjon har jeg funnet her.

Reklamer

En kommentar om “Raske sommerarmbånd

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s