Første tur til Eurecom

Dagene her er bare herlige! Det er mye sol og varme, og i begynnelsen av uken har vi bare hatt ferie. Hans kom ned til Antibes på mandagskveld, og vi hadde vårt første hjemmelagede måltidet sammen da.

Hans   Hotell middag

Tirsdag ble brukt til mye turgåing da vi gikk bortover til Juan les Pines som er en halvtime fra hotellet vi bor på nå. Tanken var å gå litt på shopping, men vi endte opp å gå tur i villastrøkene i stede for. Mest fordi vi forvillet oss dit når vi prøvde å komme oss tilbake til Antibes. Vi fikk også sett strandpromenaden i Juan les Pines, og se flotte strendene.

Juan les pines   Juan les pines

Vi har snakket litt med en annen norsk som skal studere sammen med oss, Finn Kristian. På tirsdags kveld inviterte vi han med oss ut for ei øl eller to slik at vi fikk møte ham også.

Pub

I dag har vi for første gang vært i Sophia Antipolis, campus byen det Eurecom ligger. Her har vi fått litt omvisning og praktisk informasjon. I tillegg har vi hatt vår første prøve, for å finne ut hvor mye fransk vi kunne. Jeg ende opp i gruppen for begynnere, ikke noen overraskelse der!

Eurecom

I dag fikk vi også en visning av en leilighet. Vi aksepterte den, så fra lørdag kommer vi til å bo i Juan les Pines. Jeg gleder meg allerede.

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s