Dagstur til Cannes

På lørdag var vi en stor gjeng som reiste med buss inn til Cannes. Det var jeg som hadde invitert folk som går på franskkurs sammen med meg, og ble nokså overasket over at vi ble 17 stykker til sammen som reise inn. Det skulle være lett å ta bussen inn til Cannes, men når alt står på fransk viste det seg at det å finne rett bussholdeplass var det vanskeligste. Heldigvis fant vi ut av det til slutt og kom oss avgårde.

Cannes

Først dro vi ned på stranden for å se om vi kunne se noe til Yacht festivalen som var den uken. Nesten som forventet kostet det penger å gå inn på området, så vi lot være å gå inn. Vi vandret litt rundt nede med stranden og litt innover før vi beveget oss opp i høyden for å se på utsikten.

Cannes

Cannes

Det var mye fint å se på i Cannes, men siden vi var så mange hadde vi ingen plan over hva vi ville se. Vi endte opp med å bare vandre i gamle byen, spise is og vindus shoppe i merkebutikkene.

Cannes   Cannes

Etter mye gåing satte vi oss ned på en pub for å ta utnytte av happy hour, og for å la bena få hvile litt. Vi var 13 stykker som avsluttet dagen med å spise middag. Cannes var en utrolig fin by, som jeg mest sannsynlig kommer til å dra tilbake til. Det var en super dag, og vi planlegger allerede neste dagstur!

Cannes

Reklamer

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s