Klassetur til Nice

I går dro vi på klassetur inn til Nice. Alle de forskjellige klassene dro inn, og vi brukte dagen på å gjøre oss kjent med byen og øve på fransken vår i praksis.

Nice

Det første vi gjorde var å gå rundt på et marked. Her så vi på forskjellige blomster, lokale produkter, frukt, grønsaker og kjøtt. Læreren vår fortalte oss hele tiden ordene vi skulle ha lært oss, slik at vi lettere skulle huske dem. Det jeg la merke til var at det er brukt mye lavendel her, så markedet luktet godt av det.

Nice   Nice

Vi gikk gjennom masse små, koselige gater. Læreren vår pekte hele tiden på ting vi måtte få med oss, som er tradisjonelt for Nice. Mye av dette var forskjellige mat retter. Vi endte opp på en åpen plass hvor hun viste oss en av salgstedene til den berømte isen Fenocchio. Vi endte opp å gå tilbake dit etter klasseturen var ferdig, for flere av oss hadde lyst på is.

Nice

Læreren vår, Anne, tok oss også med for å spise lunsj. Her fikk vi ikke velge maten vår selv. Anne gikk for å bestille alt vi skulle spise og hele klassen delte. Vi fikk da smake mye forskjellig mat fra Nice, og det falt i smak. Det er veldig forskjellig fra hva jeg allerede er vandt med, og de bruker mye jeg ikke vet hva er. Likevel syns jeg det var ganske godt, og jeg er glad vi ikke fikk bestemme lunsjen vår selv.

Nice   Nice

Klasseturen ble avsluttet med en tur opp til et slott for å se på utsikten. Her fikk vi se Nice i fra mange forskjellige høyder og vinkler, og det ble en del fine panorama bilder. Vi var en sliten gjeng som dro tilbake for å spise is, og på toget tilbake satt alle i sin egen verden. En veldig koselig tur, og avveksling fra dager med fransk.
Nice

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s