Avslapping i Sanya

Den plassen vi var lengst i var byen Sanya på øyen Hainan, den sørligste byen i Kina. Her var vi i hele fem dager for å lade opp igjen og slappe av på stranden. Det var også her jeg feiret bursdagen min i år.

Stranden og hotellet vi bodde på her var helt fantastisk. Det gjorde godt å ligge litt i solen også og ikke ha et fullstappet program fra vi sto opp til vi gikk å la oss igjen.

Like vel klarte vi ikke å ligge stille hele uken. Fire av oss ville dra å se på den såkalte apeøyen for å hilse på de ville apene der og dra videre opp i fjellene for å se på den gamle landsbyen fra de innfødte. Dessverre ble Per Øyvind syk og kunne ikke være med oss, så det ble en flott jentetur i stede.

Selv lå jeg på stranden og slapped av alle de andre dagen, men Per Øyvind gjorde opp for å ikke kunne være med på den første ekskursjonen og dro til et stort fiske spa. Det var av den type der du la deg i et basseng og lot fisker spise av den døde huden din.

Alle fant noe de likte på denne øyen, og da vi skulle reise var vi igjen klare til de siste dagene med opplegg. Vi hadde fremdeles igjen noen dager i Hong Kong.

Reklamer

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s