The Man Who Would Be Jack – David Bullock

51W47rTnP7L._SY445_QL70_

Jeg etterspurte en bok som omhandlet Jack the Ripper, på netgalley. Boken skulle introdusere en historie om en journalist for avisen the sun som etterforsket drapene. Sammen med politimannen Race finner de sannheten om ett av verdens mest spennende mysterier.

Men, jeg klarte ikke å holde meg våken lenge nok til å finne ut hvordan boken sluttet. Jeg sovnet så mange ganger da jeg leste boken, så da jeg var kommet halvveis gav jeg opp resten. Jeg ville virkelig like denne boken fordi mysteriet om Jack the Ripper er ett jeg syns er interessant. Dessverre syns jeg boken var kjedelig. Jeg vet ikke helt hva annet jeg skal si om boken, jeg klarte ikke å skape en relasjon til boken lenge nok til å ha en mening om den.

Boken er veldig informativ, og siden det er fotnoter overalt så velger jeg å tro på det som sto i boken (jeg sjekket ikke fotnotene selv). Men siden det var så mye informasjon på liten plass fikk jeg aldri en etterlengtet pause fra teksten, jeg følte til tider jeg leste en kjedelig skolebok. Siden dette ikke er noe jeg liker å lese for å kose meg valgte jeg å lukke igjen boken. Det kan være at den ville blitt mer interessant når historien fikk kommet seg videre, men historien gikk litt for sent for meg.

 

Reklamer

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s