The Tyre – C.J. Dubois

40101656Knapt klarer å skrape en levende samling av tre fra siden av en travel vei i TamilNadu, aksepterer Ranji mye uten tvil. Hans eneste bekymring er å mate sin elskede familie og holde dem trygge i deres hytte under banyantree. Men når et stort nytt dekk faller fra en forbipasserende lastebil, innser Ranji at dette kan forandre livet for alltid, og begynner på et forsøk på å slå sin lykke til kaldt, hardt kontanter.

Men hans voksende besettelse fører til at Ranji forsømmer sin vakre kone Meena, som sliter med å motstå fremskrittene fra den rike lokale murverkeren. Og da Ranjis tidligere enkle liv fyller seg med bekymringer og konflikt, begynner han å spørre om dekket faktisk er en forbannelse i stedet for en velsignelse.

Denne boken ser på en fattig familie i India. En dag finner faren ett dekk ved siden av veien. Historien utvikler seg med dette dekket i midten, og du kan se definisjonene av denne «gaven» som både en positiv ting og en negativ ting. Boken lar leseren se at din oppfatning av noe har et motside som kan være like aktuell som din egen.

Gjennom historien ser vi at livets verdi endres gjennom livene våre. Det vi ønsker mest kan også være det som forårsaker mest hodepine. En sterk bok som du ser hva du finner viktig i livet.

«Jo mer du har, desto mer må du bekymre deg for ..»

Reklamer

Kommenter her!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s